• Kies zelf hoe u gebruikt wilt maken van onze Diensten & Support

SupportDiensten & Support

Assistance Software biedt verschillende Online Services aan, wanneer u behoefte heeft aan onderhoud of ondersteuning. U kunt kiezen voor Hour Packs, zodat u gebruik kunt maken van ondersteuning op maat, maar u kunt zich ook registreren voor een jaar lang ondersteuning op onze online hosted services.

Hour Packs

Als u op zoek bent naar support die u volledig naar uw behoeften kunt aanpassen zijn onze Hour Packs de beste keuze. Assistance Software biedt Hour Packs aan met 3, 6 of 9 uur aan service tijd. Het is aan u hoe u deze wilt uren invullen. Van extra implementatie tot het fine-tunen van uw omgeving; de mogelijkheden zijn eindeloos!

SupportAls u bijvoorbeeld, na de implementatie van Assistance PSA Suite, een vraag hebt over een bepaalde functionaliteit of instellingen binnen de oplossing, biedt een hour pack assistentie. Met een Hour Pack van 3 uur kunt u contact opnemen met een gecertificeerde specialist om al uw vragen te beantwoorden, live in uw eigen omgeving. Als u meer tijd nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld de factuur lay-out wilt laten aanpassen, overweeg dan een Hour Pack van 6 of 9 uur.

Alle Hour Packs kunnen uiteraard naar behoefte in meerdere sessies gebruikt ingezet worden.

Annual Support

Wilt u verzekerd zijn van van directe hulp wanneer u het maar nodig heeft, ook na de implementatie van onze solution? Sluit dan een 1-jarig Annual Support contract af, met een mogelijke verlenging. U ontvangt dan volledige ondersteuning en onderhoud op onze online hosted oplossingen. Niet meer wachten, maar wanneer het nodig is, rechtstreeks contact met onze gecertificeerde help desk professionals.

Het jaarlijkse Support contract is bedoeld voor ondersteuning bij onze hosted oplossingen; de online versie van Assistance PSA Suite on SaaSplaza en de SaaS licenties. Met een Annual Support contract kunt u contact met ons opnemen wanneer u problemen met die omgeving heeft. Onze specialisten staan u graag bij om al uw vragen te beantwoorden.

Een Annual Support contract heeft een looptijd van één jaar en kan na een jaar verlengd of opgezegd worden.

SupportGet started!

Bezoek onze webshop om direct de support aan te vragen die u en uw bedrijf nodig hebben!

Bezoek de Webshop

Licenties & Prijzen PSA Suite

De Assistance PSA Suite is ontworpen voor alle bedrijfsgroottes; klein, midden en groot. U heeft al een licentie vanaf 15 euro per gebruiker per maand. Kies zelf uw Licenties om zo de optimale mix te creëren die het beste bij uw behoeften past.

Klik hier voor de PSA Suite Licenties en Prijzen

Bekijk de Videos

Assistance Software heeft een serie video’s gecreëerd die u helpt om de mogelijkheden te ontdekken van onze software oplossingen voor uw bedrijf. Ze geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden en gebruiks- vriendelijkheid van onze oplossingen.

Bekijk de video's hier

Gecertificeerde Partners

Selecteer uw lokale partner vanuit ons wereldwijde partnernetwerk.

Zoek een Certified Partner