• Maak kennis met Assistance PSA voor Microsoft Dynamics CRM

Assistance PSA voor Microsoft Dynamics CRM Tabblad_1_tekstvak_1

Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM is ontwikkeld voor de nieuwe generatie kenniswerkers, zij zijn altijd online, werken overal en wanneer ze willen. Kan uw organisatie dit faciliteren? Bent u klaar voor de nieuwe generatie kenniswerkers? Assistance PSA is een complete geïntegreerde oplossing voor de kenniswerker van nu. Ontwikkeld op de nieuwste technologie, het Microsoft Dynamics CRM platform.

Kies nu voor de toekomst en zorg dat u er klaar voor bent en maak kennis met Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM, de oplossing voor dienstverleners die vooruitkijken.

Blijven werken in Outlook

De visie is duidelijk en simpel, u de kenniswerker van nu, wil een applicatie die makkelijk en gebruiksvriendelijk is in een vertrouwde omgeving. Blijven werken in Outlook, dat heeft uw voorkeur, projecten kunnen aanmaken, begroten en plannen en dat allemaal in de vertrouwde Outlook omgeving. Een slimme oplossing die ook met uw agenda samenwerkt, uren boeken en resource planning geïntegreerd met Outlook, dat zou veel tijd schelen. De tijd is aangebroken om de keus te maken voor efficiency, te gaan werken zoals u het zelf bedacht zou hebben, over te stappen naar een nieuwe generatie software die u en uw organisatie een voorsprong zal geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Project Management en Gantt Chart Planning

Assistance PSA biedt een volledige integratie met uw financieel platform, het Microsoft Dynamics ERP platform (NAV/GP/AX). Deze standaard integratie wordt out-of-the-box geleverd door Microsoft. In de front-end laag beheerd u uw klanten en contacten met volledige CRM functionaliteit

  • Projectmanagement
  • Omzetverwachting
  • Contractmanagement
  • Resourcemanagement
  • HRM
  • Uren- en Kostenregistratie
  • Facturatie

Alle informatie die u nodig hebt in één platform, online en offline. Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM is beschikbaar On Premise, SaaS en CRM Online, de keuze is aan u! Assistance PSA is de xRM oplossing voor professional service organisaties. Door gebruik te maken van het krachtige Microsoft Dynamics CRM platform, is deze technologie volledig beschikbaar in Assistance PSA.

Twitterfeed

Bekijk de Videos

Assistance Software heeft een serie video’s gecreëerd die u helpt om de mogelijkheden te ontdekken van onze software oplossingen voor uw bedrijf. Ze geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden en gebruiks- vriendelijkheid van onze oplossingen.

Bekijk de video's hier

Gecertificeerde Partners

Selecteer uw lokale partner vanuit ons wereldwijde partnernetwerk.

Zoek een Certified Partner