• Alle gebruikers van Assistance Software kunnen deze handige online service gebruiken, op afspraak.


     
    Maak een afspraak

talk

Online Support

De Helpdesk, maar ook de Sales afdeling, gebruiken de handige Smartbox bij het oplossen van problemen. Dat betekent communiceren met direct chat. Tijdens het telefoongesprek zien zij wat u op de computer doet en nemen indien nodig even de besturing over. Als u een online smartbox sessie wilt met onze Helpdesk, kunt u een afspraak maken via e-mail of door te bellen met +31 85 222 0142.

Typ hier uw bedrijfsnaam in en klik op de gele knop

Powered by DesktopStreaming

text

Maak een afspraak met onze Helpdesk

Om gebruik te maken van deze gemakkelijke service kunnen klanten en partners van Assistance Software een afspraak maken met de helpdesk (e-mail support@assistancesoftware.com of bel 085 222 0142) op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Speciale programma’s zijn niet nodig. Alles werkt via uw Internet browser. Wilt u nog meer informatie over deze tool? Bezoek dan www.gotoassist.com

Licenties & Prijzen

De Assistance PSA Suite is ontworpen voor alle bedrijfsgroottes; klein, midden en groot. U heeft al een licentie vanaf 15 euro per gebruiker per maand. Kies zelf uw Licenties om zo de optimale Licentie mix te creëren die het beste bij uw behoeften past.

Klik hier voor onze Licenties en Prijzen

Bekijk de Videos

Assistance Software heeft een serie video’s gecreëerd die u helpt om de mogelijkheden te ontdekken van onze software oplossingen voor uw bedrijf. Ze geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden en gebruiks- vriendelijkheid van onze oplossingen.

Bekijk de video's hier

Gecertificeerde Partners

Selecteer uw lokale partner vanuit ons wereldwijde partnernetwerk.

Zoek een Certified Partner