• Alle gebruikers van Assistance Software kunnen deze handige online service gebruiken, op afspraak.


     
    Maak een afspraak

talk

Online Support

De Helpdesk, maar ook de Sales afdeling, gebruiken de handige Smartbox bij het oplossen van problemen. Dat betekent communiceren met direct chat. Tijdens het telefoongesprek zien zij wat u op de computer doet en nemen indien nodig even de besturing over. Als u een online smartbox sessie wilt met onze Helpdesk, kunt u een afspraak maken via e-mail of door te bellen met +31 85 222 0142.

Typ hier uw bedrijfsnaam in en klik op de gele knop

Powered by DesktopStreaming

text

Maak een afspraak met onze Helpdesk

Om gebruik te maken van deze gemakkelijke service kunnen klanten en partners van Assistance Software een afspraak maken met de helpdesk (e-mail support@assistancesoftware.com of bel 085 222 0142) op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Speciale programma’s zijn niet nodig. Alles werkt via uw Internet browser. Wilt u nog meer informatie over deze tool? Bezoek dan www.gotoassist.com

U bent van harte uitgenodigd voor ons PSA Event 2016!

Dit jaar bestaat Assistance Software 25 jaar en dat gaan we vieren! We willen u uitnodigen voor ons PSA Event, dat gehouden zal worden op donderdag 22 & vrijdag 23 september 2016.

Lees meer over het PSA Event

Bekijk de Videos

Assistance Software heeft een serie video’s gecreëerd die u helpt om de mogelijkheden te ontdekken van onze software oplossingen voor uw bedrijf. Ze geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden en gebruiks- vriendelijkheid van onze oplossingen.

Bekijk de video's hier

Gecertificeerde Partners

Selecteer uw lokale partner vanuit ons wereldwijde partnernetwerk.

Zoek een Certified Partner