• Alle gebruikers van Assistance Software kunnen deze handige online service gebruiken, op afspraak.


     
    Maak een afspraak

support

Online Support

De Helpdesk, maar ook de afdeling Verkoop, gebruiken de handige Smartbox bij het oplossen van problemen. Dat betekent communiceren met direct chat. Tijdens het telefoongesprek zien zij wat u op de computer doet. En nemen indien nodig even de besturing over. Gebruikers van Assistance Software kunnen op afspraak gebruik maken van deze service.

Klanten en partners van Assistance Software kunnen een afspraak maken met de helpdesk (e-mail support@assistancesoftware.com of bel 085 222 0142) voor deze gemakkelijke service op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Typ hier uw bedrijfsnaam in en klik op de gele knop.

Powered by DesktopStreaming

 

Speciale programma’s zijn niet nodig. Alles werkt via uw Internet browser. Wilt u nog meer informatie over deze tool? Bezoek dan www.gotoassist.com

U bent van harte uitgenodigd voor ons PSA Event 2016!

Dit jaar bestaat Assistance Software 25 jaar en dat gaan we vieren! We willen u uitnodigen voor ons PSA Event, dat gehouden zal worden op donderdag 22 & vrijdag 23 september 2016.

Lees meer over het PSA Event

Bekijk de Videos

Assistance Software heeft een serie video’s gecreëerd die u helpt om de mogelijkheden te ontdekken van onze software oplossingen voor uw bedrijf. Ze geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden en gebruiks- vriendelijkheid van onze oplossingen.

Bekijk de video's hier

Gecertificeerde Partners

Selecteer uw lokale partner vanuit ons wereldwijde partnernetwerk.

Zoek een Certified Partner