Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM

Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM is ontwikkeld voor de nieuwe generatie kenniswerkers, zij zijn altijd online, werken overal en wanneer ze willen. Kan uw organisatie dit faciliteren? Bent u klaar voor de nieuwe generatie kenniswerkers? Assistance PSA is een complete geïntegreerde oplossing voor de kenniswerker van nu. Ontwikkeld op de nieuwste technologie, het Microsoft Dynamics CRM platform.

Kies nu voor de toekomst en zorg dat u er klaar voor bent en maak kennis met Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM, de oplossing voor dienstverleners die vooruitkijken.

psa software microsoft crm

Blijven werken in Outlook

De visie is duidelijk en simpel, u de kenniswerker van nu, wil een applicatie die makkelijk en gebruiksvriendelijk is in een vertrouwde omgeving. Blijven werken in Outlook, dat heeft uw voorkeur, projecten kunnen aanmaken, begroten en plannen en dat allemaal in de vertrouwde Outlook omgeving. Een slimme oplossing die ook met uw agenda samenwerkt, uren boeken en resource planning geïntegreerd met Outlook, dat zou veel tijd schelen. De tijd is aangebroken om de keus te maken voor efficiency, te gaan werken zoals u het zelf bedacht zou hebben, over te stappen naar een nieuwe generatie software die u en uw organisatie een voorsprong zal geven.

Volledige integratie met uw Dynamics ERP omgeving

Assistance PSA biedt een volledige integratie met uw financieel platform, het Microsoft Dynamics ERP platform (NAV/GP/AX). Deze standaard integratie wordt out-of-the-box geleverd door Microsoft. In de front end laag beheerd u uw klanten en contacten met volledige CRM functionaliteit. Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM  is beschikbaar On Premise, SaaS en op CRM Online.

Assistance PSA is xRM

Assistance PSA is de xRM oplossingvoor dienstverleners. Door gebruik te maken van het krachtige Microsoft Dynamics CRM platform is deze technologie volledig beschikbaar binnen Assistance PSA.

Van Opportunity tot Project

Marketing campagnes, mailingen, leads omzetten naar opportunities is standaard CRM functionaliteit, maar waar CRM stopt gaan wij verder! Met Assistance PSA kunt u met één klik de opportunity omzetten naar een project, uw uren calculeren en plannen.

Urenregistratie geïntegreerd met Microsoft Outlook

Leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker! Met Assistance PSA kan het een stuk makkelijker, lees uw afspraken in vanuit Outlook en uw uren zijn geboekt! Maar daar houdt het niet op, ook integreren wij onze resourceplanning met uw Outlook omgeving.